Дитяча перукарня Київ



Дитячі стрижки у Києві на Оболоні

Ціна дитячої зачіски від 150 гривен
Дзвоніть прямо зараз: 067-688-99-66 (просто на смартфоні натисніть на номер).
Месенджери: Viber, Telegram, WhatsApp.


Дитяча перукарня КиївДитяча перукарня


Хлопчики і дівчатка думають про моду набагато менше, ніж їхні батьки, яким дуже важливим є зовнішній вигляд дитини. Це, зокрема, стосується і вибору дитячих зачісок. Мами не шкодують часу на те, щоб придумати або знайти стильну акуратну зачіску для дитини, яка до того ж була б практичною. Маленькі діти ведуть дуже активний спосіб життя, тому мрією всіх батьків є стрижка, якою легко керувати та повертати у первісний вигляд. Дітей до трьох років зазвичай стрижуть вдома, оскільки діти не здатні адекватно сприймати майстра. Дитину у віці трьох і більше років вже можна вести до перукарні.

Модні тенденції торкаються стилю дитини сьогодні, так само як і дорослої. Між стрижками для дівчаток та хлопчиків та дорослими жіночими та чоловічими різниці майже немає. Вони мають таку ж стильність і красу. І вони так само залежать від швидкоплинної моди. Більшість батьків раніше не витрачала багато часу на вибір стилю для хлопчика. Але тепер ситуація інша: молодих чоловіків можна часто побачити у перукарні. Мода постійно розвивається, були часи, коли дитячі стрижки були всі як одна схожі і тим самим позбавляли дітей індивідуальності. Тепер в салоні краси можуть запропонувати дітям та їхнім мамам та татам безліч неповторних стилів.

Дитячі стрижкиДитяча стрижка Київ


Ціна на дитячі стрижки та зачіски у перукарні Хіт у Києві


Часто мами зациклюються на одній зачісці для свого чада, але ж дитина, як і всі ми, хоче іноді змінюватися. У нашому салоні краси на Оболоні "Хіт" Ви можете зробити підстрижки для дітей будь-якої складності (просто на кожен день для школи та садка, або на святковий захід – випускний бал) у будь-який зручний для Вас час у досвідченого стиліста-перукаря зовсім недорого. Наш салон-перукарня знаходиться недалеко від центру міста та Подолу на Оболонській Набережній (Героїв Сталінграда, 2Д), найближчі станції метро "Почайна" та "Оболонь", "Мінська" теж поряд, є вільне паркування. Вартість простої дитячої стрижки всього 150 гривень для дітей віком до 8 років та 200 гривень для старших! Чоловіча перукарня Київ.

Перукарня для дітейДитячі зачіски



Дитяча перукарня в Києві на Оболоні, для хлопчика та дівчинки, висока якість та низька ціна, поряд з вами. Ця сторінка російскою мовою: детская парикмахерская и стрижка Оболонь.


Зателефонувати: Київстар 067-688-99-66 або Водафон 095-909-05-68, записатися - месенджери: написати в Viber, в Telegram, в WhatsApp.
© 2002-2024 Салон краси "Хіт" в Києві на Оболоні - проспект Володимира Івасюка (Героїв Сталінграду) 2Д (карта), (метро Почайна, Мінська). Оренда перукарського місця, Японський манікюр Київ.